Stolica za SK: Na JNA nema tajni, da pokažemo šta umemo

FK Voždovac

Sa Ilijom Stolicom razgovarali smo poslednji put tokom zimske pauze u prvenstvu u Superligi, a od tada je Voždovac na onom putu koji njegov šef struke želi.

Dino Panato, Getty Images Sport

Dobro obavljen prelazni rok i pripreme, rezultati koji su u skladu sa ambicijama kluba i lep fudbal – to je ukratko ono što se u „gnezdu Zmajeva“ dešavalo od našeg poslednjeg razgovora sa Ilijom Stolicom.

Kao poslednje pojačanje u Voždovac je došao Nemanja Nikolić, igrač koji kvalitetom i iskustvom može mnogo toga da donese ekipi Voždovca i koga, kao igrača Stolica poznaje odavno.

Trenersku karijeru Stolica je počeo upravo u Partizanu koji je Voždovcu naredni rival u Superligi. Iako nema mnogo nepoznanica ni na strani Partizana ni na strani Voždovca, možda trener Zmajeva ima neku „malu tajnu“ pred ovaj meč.

U Voždovcu su nam se pohvalili dobrom atmosferom u ekipi pred gostovanje Partizanu, ali su, kažu, svesni i serije u kojoj je pred ovaj duel Partizan.

 Utakmica između Partizana i Voždovca u okviru 27. kola Superlige Srbije biće odigrana na stadionu crnobelih u subotu od 17 časova.