Stuparević: Dobre igre donose rezultate, pa i golove

FK Voždovac

Voždovac je od početka priprema ekipi priključio i nekoliko igrača iz omladinske škole i tako nastavio sa "politikom" ukazivanja poverenja mladim igračima iz svoje škole.

Jedan od igrača koji su i tokom prošle godine na najbolji mogući način opravdali poverenje Ilije Stolice je Filip Stuparević.

Na utakmici protiv Zorje, Stuparević je na najbolji način pokazao zašto je uzdanica prve ekipe Zmajeva i postigao gol za nerešen rezultat (1:1).

„Zadovoljan sam tokom priprema, a posebno bih naglasio dobru atmosferu koja je simbol ove ekipe“, kaže Stuparević po povratku sa priprema.

„Ne želimo da srljamo, ali u svakoj novoj sezoni želimo da postavimo novi standard i težimo boljem. Želimo da idemo ka samom vrhu tabele. Voždovac vidim u gornjoj polovini tabele, a zaslužili su to momci koji kreiraju dobru igru i dobru atmosferu“, rekao je Stuparević.

Iako mu to nije osnovni zadatak na terenu, Stuparević često postiže golove. Prošle sezone se u strelce upisao u strelce u Omladinskoj ligi Srbije, u Superligi Srbije kao i u kvalifikacijama za kadetsko Evropsko prvenstvo. Upravo je njegov gol odveo Orliće u Hrvatsku na završni turnir.

„Znam da će mi dobre igre doneti i dobre rezultate pa i golove. Znam svoj posao i mislim da je važno da krenemo sa pobedama i uspesima, a ime strelca nije važno“, skroman je Stuparević.

Kao jedan od igrača koji je iz omladinske škole stigao do mesta u prvom timu, Stuparević je ove godine promotor fudbalskog kampa Voždovca.

„Sećam se kako je bilo kada sam ja počinjao i znam kakav značaj imaju kampovi. Pozivam sve dečake i devojčice da se prijave za kamp i da dođu da se družimo i da zajedno učimo o najvažnojoj sporednoj stvari na svetu“, poručio je Stuparević.