Stolica i Sakić najavljuju lep fudbal u Kruševcu

FK Voždovac

Nakon remija sa Vojvodinom na "Krovu", Voždovac u devetom kolu Superlige Srbije, u sredu, gostuje Napretku u Kruševcu. Oba trenera pred ovaj duel najavljuju lep fudbalski meč.

FK Voždovac

Ekipa Ilije Stolice ozbiljno je ušla u novu sezonu i uz samo jedan poraz u osam kola odlazi u Kruševac gde se nada dobrom rezultatu.

„Radujemo se gostovanju Napretku. Poslednja dva gostovanja u Kruševcu pamtimo po pravom fudbalskom ambijentu. Publika je uvek znala da prepozna kvalitet fudbala i uvek smo bili dočekani na pravi fudbalski način. To će biti duel dve ekipe koje kroz igru pokušavaju da dođu do šanse i golova.Siguran sam da će biti zanimljiva i kvalitetna fudbalska predstava“, rekao je Ilija Stolica pred odlazak u Kruševac.

Kruševljani su u subotu poraženi od Spartaka u Subotici (2:1) a trener Nenad Sakić nije krio nezadovoljstvo što njegov tim i pored toga što je imao igrača više gotovo pola sata nije uspeo da dođe bar do boda u tom duelu. To bi, kako je ocenio, trebalo da bude opomena njegovim igračima pred susret sa Voždovcem.

„Voždovac igra izuzetno lep fudbal. Ima izuzetno kvalitetne igrače i predstoji nam teška utakmica, ali ja sam pun optimizma, verujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo u sredu uz angažovanje i pomoć publike uspeti da se vratimo na pobednički kolosek“, poručio je Sakić.

Meč Napredak – Voždovac počinje u 19 časova.