Popović i Georgijević uz nagrade čekaju Spartak

FK Voždovac

U petak u 17 sati u okviru 21. kola Superlige Srbije Voždovac dočekuje Spartak. Duel ove dve ekipe direktno odlučuje o trećem mestu u šampionatu.

FK Voždovac

Iako ima suspendovanih i povređenih igrača, Gajić i Putinčanin su kažnjeni, Pavlović je bolestan, a Ivković koji je u Ivanjici zamenjen zbog povrede još uvek je pod znakom pitanja, strateg Zmajeva Ilija Stolica je siguran da će bez obzira ko bude na terenu svi dati svoj maksimum.

Nije puno puta bilo prilike da dve ekipe koje nisu na početku prvenstva važile za favorite, za treće i četvrto mesto, dođu u tu poziciju isključivo svojom zaslugom, kvalitetnim radom i kvalitetima ekipe. Kolega Veselinović koga izuzetno cenim, radi fantastičan posao i to me raduje, znam da će na pravi način znati da pripremi svoju ekipu. Isto tako i mi se pripremamo da sa svojim modelom, svojom idejom i svojim stilom igre, pokažemo da se na krovu igra lep i kvalitetan fudbal, te i obradujemo svoje navijače. Nadam se da će doći u velikom broju da nas podrže, jer su nam izuzetno važni, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo pobedom i sa nova tri boda“, – istakao je Stolica.

FK Voždovac

Mrežu Zmajeva čuva odlični golman Zoran Popović koji je dobio nagradu za najboljeg golmana lige prošle sezone, a za postizanje golova zadužen je Dejan Georgijević koji je u oktobru dva puta upisao het-trik na dva vezana meča kod kuće, protiv Rada i Zemuna. Georgijevć je proglašen za najboljeg igrača lige u oktobru i u tom periodu dva puta je poneo titulu najboljeg igrača kola.

FK Voždovac

U prilog činjenici da Subotičanima neće biti lako na krovu govori i podatak da je gol Marka Putičanina proglašen za najlepši pogodak 20. kola Superlige Srbije.

Spartak je dobar kao tim, imaju dosta različitih strelaca. Ipak mi gledamo u svoje dvorište i nama je najbitnije da dobro uđemo u utakmicu, ispunimo šta želimo, budemo jako strpljivi i verujemo da možemo da ostvarimo pobedu i još jednom pozivam navijače u da dođu što većem broju jer će nam njihova podrška značiti“, – dodao je najbolji golman lige Popović.