Ražnatović: Partizanovi navijači najbolji su ove sezone

ABA League 20. apr 202010:14 > 10:17
Mega Bemax

Miško Ražnatović, jedan od najpoznatijih evropskih košarkaških agenata, smatra da su se ove sezone najbolje pokazali navijači Partizana.

Odgovarajući na pitanja na stranici na društvenim mrežama pod nazivom “Dnevna doza Miška Ražnatovića“, vlasnik agencije Beobasket kaže.

“Najviše emocija utrošim na utakmice Art basketa, što je i logično (tu igra Ražnatovićeva ćerka). OKK Beograd zaista obožavam da gledam jer igraju baš klinci i 90% mečeva bilo je na jednu loptu. U Evropi nema nikakve dileme da najviše volim da gledam Efes jer igraju izuzetno atraktivno. Bilo je verovatno i boljih timova u istoriji EL, ali lepših i lepršavijih od Draženove Cibone mislim da ne. Naravno i Denver jer svaka Nikolina utakmica je malo umetničko delo. Atmosfera je najluđa u Beogradu, tas na vagi se menja od sezone do sezone, a ove godine Partizanova publika je ostavila najjači utisak“.

Ražnatović je govorio i o saradnji sa velikanima poput Dušana Ivkovića i Radomira Antića.

“Iskreno, velika je čast zastupati ljude sa tim iskustvom, stručnošću i ljudskim kvalitetom. Pogotovo od Dude sam naučio mnogo toga jer sam bio mlad kada smo krenuli u saradnju, svega 35 godina sam imao tada. On je jedina osoba na svetu sa kojom se konsultujem kada se suočavam sa problemima u klubu. Pre nekih tridesetak godina na nekom timski lošem treningu Radničkog Dudin brat Piva, naš tadašnji trener prekinuo je besno trening, vikao i na kraju rekao da će od celog tima samo trojica uspeti u životu – jasam bio jedan od njih. Rekao je da samo mi mučimo sebe i da bez toga nema uspeha u životu. Držim se toga do danas, a kasnije sam upoznao Dudu, koji mi je dao mnogo saveta slične prirode“, kaže Ražnatović.