Počela prodaja karata, sto dana do SP u Beogradu

Atletika 8. dec 202122:10 0 komentara
FOTO: ASS

Ostalo je još samo sto dana ostalo je do početka Svetskog atletskog prvenstva u dvorani koje će se održati u beogradskoj Štark Areni od 18. do 20. marta 2022. godine.

Počela je i prodaja ulaznica, a zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs. Karte se mogu kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis, kao i online preko sajta na sledećem linku.

povezane vesti

Sto dana do takmičenja obeleženo je mini događajem u centru društvenog života naše prestonice, Terazijama, ispred sata „Svet na stazi“ koji odbrojava tačno vreme do početka šampionata.

Organizacija atletskog spektakla teče po planu i danas 100 dana pre početka SP je prilika da se još jednom zahvalimo Ministartsvu omladine i sporta Srbije i Gradu Beogradu na velikoj podršci. Zahvaljujući njima mi ćemo organizovati najveći atletski događaj u istoriji samostalne Srbije, a s obzirom da smo kupili montažno atletsko borilište, ono će po završetku takmičenja biti postavljeno u nekom od gradova u Srbiji, čime ćemo dobiti još jednu atletsku dvoranu“ , istakao je direktor Svetskog atletskog šampionata u dvorani Beograd 2022. Predrag Momirović.

Zvanične maskote Svetskog prvenstva 2022. Malina – Li i Šljivan – Iv, uz sjajne muzičke note koje su odzvanjale pored najpoznatijeg sata u Beogradu, priuštile su sjajnu zabavu i druženje svim  ljubiteljima kraljice sportova.