United Media je najbrži medija tim na Biznis ran trci 2023!

Atletika 22. sep 202312:27 0 komentara
SK

U Beogradu je, na Adi Ciganliji, održana je u četvrtak poslovna trka, tradiocionalno najveći tim bilding događaju u Srbiji. United Media osvojila je pehar namenjen najbržem medija timu, nagradu koja je uvedena od ove godine.

Naš tim je na ovogodišnjoj trci predstavljalo je 22 trkača iz šest firmi – Sport Klub, N1, Nova S (TV i novine) Brainz TV, IDJWorld, Dan Graf.

O tome da su neki istrčali pet kilometara u sjajnim vremnima svedoči i pehar koji smo doneli u redakciju, a mora se priznati da su neki od nas više hodali i bili podrška na taj način.

SK
SK
SK
SK

Schneider Electric, svetski lider u oblasti upravljanja energijom i ponosni sponzor čuvenog maratona u Parizu, i ove godine je partner najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Kao kompanija koja na globalnom nivou važi za jednu od najodrživijih, Schneider Electric nastavlja da bude pokrovitelj ovog događaja, sa jasnim ciljem da do 2025. godine, Serbia Business Run postane najveći sportsko-poslovni događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Pored naslovnog sponzora partneri događaja su Intersport, Herbalife, Ball Packaging, Hyatt Regency, Consulteer, Merkur osiguranje i Fit Pass. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike. Do sada je na događajima učestvovalo više od 750 kompanija i 16.000 zaposlenih.

Vidimo se i sledeće godine!

Bonus video