HAMILTON: Napisao sam više od 100 pesama, nisam voleo školu…

Formula 1 26. dec 201515:12 > 15:13
Luis Hamilton ovih dana je mnogo govorio o svom privatnom životu pa je tako postalo poznato da je dosad napisao više od stotinu pesama, ali i da mu je u školi bilo teško…

Britanski 30-godišnji vozač ovu će godinu pamtiti po dobrome, jer je osvojio treću svetsku titulu i nastavio ispisivati istoriju Formule 1. Ako i sledeće dve godine bude dominirao s Mercedesom, mogli bi pasti čak i neki rekordi Mihaela Šumahera, poput broja ostvarenih pol pozicija.

No, u doba Božića Hamilton je javnosti odlučio da otkrije i neke svoje intimne tajne pa je tako priznao da je imao velikih problema u školi jer je disleksičar.

Disleksičar sam i to je jedan problem. Teško mi je da čitam u dobrom ritmu. A s obzirom da sam vozio, propuštao sam školu u petak. Škola za mene nije bila zabavna„, izjavio je Hamilton i dodao:

Voleo bih da izgradim školu za siromašnu decu kako bi mogla da dobiju dobro obrazovanje i uče da sviraju muzičke instrumente. Znam koliko je njima teško.

F1 zvezda utehu je pronašla u muzici.

Napisao sam stotinu, možda i 150 pesama. Muzika je jedina stvar koja dira moju dušu. Zato to radim, ali ne želim pomoću nje da zarađujem novac„, rekao je Britanac, a prenosi tportal.

Author: SK