Alonso: Ako mi se bude vozilo 2025. ima onih koji me žele

Formula 1 12. feb 20249:25 3 komentara
Imago Sports via Guliver images

Fernando Alonso nema ugovor za 2025. godinu, a još uvek nema ni priče o tome da bi mogao da nastavi saradnju sa Aston Martinom. Marka je pisala da će Alosno preći u Mercedes u toj sezoni, a u jednom razgovoru baš za taj španski list Fernando je donekle otkrio kako razmišlja.

Posle pauze od nekoliko godina Fernando Alonso se 2021. godine vratio u Formulu 1. Tada je vozio za Alpin, a 2024. će biti druga godina u kojoj će biti u Aston Martinu. 2023. je bila odlična za Fernanda jer je bio četvrti u generalnom plasmanu, a takav rezultat nije imao još od 2013. kada je u Ferariju bio vicešampion.

Deluje da 42-godišnji Španac ima još toga da donese Formuli 1, ali za 2025. još uvek nema ugovor. Šuška se da bi mogao da pređe u Mercedes gde je ostalo upražnjeno mesto posle odlaska Luisa Hamiltona u Ferari.

Vesti iz F1

„Prvo ću odlučiti da li ću nastaviti i to uz potpunu posvećenost koju Formula 1 zahteva. Moram da shvatim šta hoću da radim i onda ću sesti sa Aston Martinom koji je prioritet. Kada počne sezona analiziraću sve i onda ću odlučiti. Ako se ne dogovorimo i ako budem hteo da nastavim imam privilegiju da sam poželjan za otsale timove. Jedini svetski šampion bez ugovora za 2025. sam ja“, rekao je Feranndo Alonso.

Marka je Alonsa pitala i da li je dobio neku ponudu za sledeću godinu.

„Nisu me pitali ništa direktno mada sigurno postoji interes oko moje situacije i mojih ideja za budućnost. Tim koji pokazuje više interesa od ostalih je Aston Martin“.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare