Karte za Red Bull Showrun u Sarajevu puštene u prodaju

Formula 1 8. apr 202413:47 0 komentara
Red Bull Showrun Sarajevo
Predrag Vuckovic / Red Bull Content Pool

Spektakularni Red Bull Showrun dolazi u Sarajevo 9. juna, a karte za tribine koje garantuju najbolji pogled na vožnju F1 bolida i pratećih performansa su puštene u prodaju.

Prvi put u u istoriji, zahvaljujući Red Bull Showrunu, ulicama jednog grada u Bosni i Hercegovini, proći će moćni F1 bolid. Biće to do sada nezapamćen spektakl koji osim performansa sa F1 bolidom, donosi i prateće performanse, nastup njemačkog drift dvojca Red Bull Driftborthers, te virtouza na motoru Arunasa Gibiježe.

Događaj je besplatan za sve posetioce i gledaoce, ali za one one koji žele garantovano najbolji i neometan pogled na akciju, u prodaju su puštene karte za FAN PIT tribine. Mesta na tribinama su numerisana, te oni koji se odluče za kupovinu mogu tačno da odaberu gde žele da sede, koliko će blizu staze biti, te na kom delu. U prodaji je ograničena količina ulaznica po ceni od 99 i 119 KM, online (Karte Red Bull Showrun Sarajevo) ili na prodajnim mestima servisa KupiKartu.ba.

Patrik Frizaher
Gary Go / Red Bull Content Pool

Podsećamo, Red Bull Showrun donosi vrhunski automobiliski performans na ulice šačice odabranih gradova u svetu i obećava uzbudljiv spoj moto sporta, muzike i vizuelnog spektakla. Red Bull Showrun u Sarajevu je zakazan za nedelju, 9. juna, na kružnoj trasi od Marijinog Dvora do Mašinske škole i nazad pored Zemaljskog muzeja. Glavni deo događaja trajaće će od 14 do 16 časova, no sam događaj je celodnevan te uključuje zabavne sadržaje za posetioce, muzičke koncerte i after party.

Takođe, za sve one koji 9. juna ne budu u prilici da prate spektakl uživo na samom mestu, osiguran je direktan prenos na Sport Klubu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!