Dovi pred Mizano: Cilj mi je da ostanem u grupi

Moto GP 19. okt 202113:14 4 komentara
MotoGP com Cordon Press

Andrea Doviciozo će u Mizanu imati treću trku kao vozač Petronas Jamahe. U Ostinu je bio 13. i osvojio je bodove, dok je na prvoj trci na stazi "Marko Simončeli" završio tek kao 21. Sada bivši vozač Honde i Dukatija veruje da može da ima bolji rezultat.

Andrea je u Ostinu imao bolji rezultat u odnosu na Valentina Rosija koji mu je timski kolega. To je jedan od znakova da se Dovi privikava na Jamahu i da napredak postoji. On veruje da će trka biti bolja u odnosu na prvu ovogodišnju posetu Mizanu kada nije bio konkurenta, ali dodaje i da će teško uspeti da bude među deset najboljih.

Ogroman je napredak u odnosu na prvu trku u Mizanu. Veoma sam srećan zbog toga. Posle dobrog iskustva i trke koju sam imao u Americi veoma mi je drago što se vraćam u Mizano. Ovaj vikend će biti dobra prilika da uporedim motocikl i da vidim gde sam u odnosu na pre mesec dana na istoj stazi. Mada uslovi mogu da budu drugačiji„, kazao je Andrea Doviciozo.

Mislim da će mi to pomoći da budem brći i cilj mi je da ostanem u grupi. Jedva čekam da budem konkurentniji i da se borim sa ostalim vozačima„, kazao je Dovi.

Posle Velike nagrade Emilija Romanje još dve trke će ostati do kraja šampionata. MotoGP karavan će posetiti Portimao i Valensiju, a Andrea će posle te trke dobiti potpuno novi motocikl od Jamahe za narednu sezonu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare