Džarvis potvrdio da je Kvartararo Jamahin bar do 2024.

Moto GP 30. apr 20220:48 4 komentara
Fabio Kvartararo
REUTERS/Yves Herman

Aktuelni svetski šampion u Moto GP Fabio Kvartararo ostaće još bar dve godine u Jamahi potvrdio je prvi čovek tima Lin Džarvis.

Direktor Jamahe Lin Džarvis u intervjuu za „Speedweek“ otkrio je da je dogovor oko novog ugovora između tima i prvog vozača postignut i da je on samo delić u veoma ambicioznom projektu.

povezano

– Niko ne može da garantuje rezultate za narednu godinu. Niko ne zna koji nivo možemo dostići. Ali mi već radimo na određenim stvarima tokom sezone i vidan je napredak. Fabio neće potpisati ugovor na bazi ovogodišnjeg paketa. On će to uraditi jer ima poverenja u naš paket za 2023. i 2024. – rekao je Džarvis.

Iako nije briljirao ove sezone niti on niti Jamaha, Kvartararo je na deobi prvog mesta zajedno sa Aleksom Rinsom. Svestan je Džarvis da je sve moglo da bude bolje.

– Bili smo iskreni sa Fabiom. Izvinili smo mu se za teškoće tokom ove godine. Objasnili smo mu kakav nam je plan za budućnosti i mogu da osetim da je Fabio uveren da ćemo se sledeće godine vratiti sa najjačim mogućim paketom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare