Gazeta: Martin u Dukatiju umesto Bastijaninija

Moto GP 30. maj 202412:26 2 komentara

"La Gazzetta dello Sport" navodi da će Horhe Martin preći u fabrički Dukati i to umesto Enee Bastijaninija, kao i da saradnja počinje 2025. godine. Još uvek se čeka potvrda te informacije.

Ekipa Sport Kluba trenutno je u Muđelu i u narednih nekoliko sati će imati priliku da razgovara sa španskim motociklistom.

Martin je pre dve sedmice slavio na trci za Veliku nagradu Francuske, a na glavnoj trci je ostvario trijumf posle slavlja i u sprintu. Španac je tako upisao drugu pobedu ove sezone.

„Svi vozači žele da nađu svoje mesto. Ovim što sam uradio i pokazao, mislim da zaslužujem. Ali, što je najvažnije, zaslužujem mesto tamo gde me vole i gde se bore za mene“, rekao je Horhe Martin, očigledno pomalo frustriran sporošću donošenja odluka u Dukatiju.

Iz tima su najavili da do kraja sedmice ne bi trebalo da dođe do ozvaničenja takve odluke, ali s obzirom na to da su spekulacije sve veće, Dukati bi ipak mogao i ranije da se oglasi.

Horhe Martin se nalazi na prekretnici u karijeri, u potrazi je za timom koji će prepoznati njegov talenat i koji je spreman da ga prati u borbi za titulama.

„Strpljiv sam, ali odlučan u tome da pronađem pravo okruženje“, dodao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare