Markes: Ne bi svi bili dobri prema meni kao Honda

Moto GP 10. mar 202215:35 42 komentara
Mark Markes
xOscarxGonzalezx via Guliver

Osmostruki prvak sveta u motociklizmu Mark Markes govorio je za medije o planovima za sezonu koja je prethodnog vikenda započela u Moto GP šampionatu. Španac je prethodnih sezona imao problema sa povredama, ali sada je ponovo spreman da napadne najviši plasman.

Markes je sezonsku premijeru završio na petoj poziciji.

Moto GP:

„Ja uvek stavljam sebe pod pritisak, od samog početka se ne krijem – moj cilj jeda opet postanem svetski prvak. Ovo je za mene posebna sezona. Kada sam došao u Moto GP sve mi je išlo po planu, sve je bilo ‘ružičasto’, ali prethodne dve sezone su bile zaista duge i teške. Vreme je da ponovo uživam u onome što volim“, izjavio je Mark Markes.

„Imam veliko poverenje u Hondu, sada još i više kada znam kako su se prema meni ponašali kada su došla teška vremena. Ne bi svi to uradili. Ove sezone će konstantnost biti ključna. Sve je drugačije sa novim motociklom, ali navikavamo se. Ovo je novi izazov“, kazao je vozač Repsol Honde.

Naredna trka Moto GP šampionata na programu je 20. marta na stazi „Mandalika“ – voziće se za Veliku nagradu Indonezije. Čitavu akciju moći ćete da pratite u direktnim prenosima na kanalima Sport kluba.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare