Miler za SK: Spremni smo za drugu rundu u Mizanu

Moto GP 21. okt 202117:27 > 17:30 0 komentara
Džek Miler
Printscreen/SK

Džek Miler u izjavi za Sport Klub ističe da je optimista kada je u pitanju predstojeća trka koja se vozi u okviru MotoGP šampionata na stazi u Mizanu.

Ove sezone si imao i uspona i padova, kakav ti je pristup za predstojeći vikend?

POVEZANO

Da, dobro ste rekli, usponi, padovi, neki veoma dobri momenti. Biće ovo vikend kao i svaki drugi. Bili smo veoma dobri ovde na prošloj trci.

Nisam baš završio onako kako sam želeo, ali znamo šta je bio problem. Trudili smo se da radimo na tome tokom testiranja. Mislim da smo u dobroj poziciji ovde, spremi smo za drugu rundu.“

O tome da li je spreman da pomogne timskom kolegi Frančesku „Peku“ Banjaji u borbi za titulu, Miler kaže:

Više sam nego srećan ako mogu da pomognem. Glavni cilj naše ekipe je da osvojimo titulu. Fabio ima sjajnu sezonu. Ja sam u poziciji u kojoj mogu da pomognem Banjaji. Pokušaću, ali videćemo šta će biti“ iskren je Miler.

Ove sezone deluje da Dukati ima najbolji motor, ali čini se da se njegovi vozači vrlo često muče na trkama. Da li ste svesni tog prolema?

Sve je to do vozača. Neki momci su bolji na određenim stazama. Stvar sa Dukatijem je što imamo toliko kompetitivnih motora na gridu. To je dobro. Kada imate loš vikend, možete da pogledate ostale vozače i shvatite da se možda niste dovoljno potrudili i da dobijete nove ideje. To pomaže vozačima da podignu nivo svoje vožnje.“

Ovog vikenda, šampionat može biti odlučen. Takođe, ovo će biti Rosijeva poslednja trka u Italiji?

Tužno je kad vidite da se jedna era završava. Ali svemu dobrom dođe kraj. Nadam se da ćemo ga videti u dobrom izdanju u nedelju“ zaključio je Miler.

Ostanite uz naš sajt za mnogo kvalitetnog materijala iz Mizana.