Susret „divova“: O’Nil i Borković o okršaju SAD – Srbija

Automoto 11. jun 202417:56 12 komentara
Šakil O'Nil Dušan Borković
Dušan Borković PR tim

Srpski automobilista Dušan Borković učestvovao je u SAD na trci FIA WTCR. Tokom boravka preko bare iskoristio je priliku da se susretne sa jednim od najdominantnijih NBA centara ikada Šakilom O'Nilom i da porazgovaraju o šansama jednih i drugih na predstojećem olimpijskom turniru u košarci.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Srbija i SAD odigraće bar jedan meč na košarkaškom turniru u Parizu, pošto su u istoj grupi. Mnogi očekuju da se sastanu i u finalu, posebno od kada je poznato da će Nikola Jokić igrati.

U danu kada je Svetislav Pešić objavio Jokićevo ime na širem spisku kandidata za Olimpijske igre, Borković je tu informaciju otkrio nekadašnjem centru Lejkersa, Orlanda, Majamija i osvajača olimpijskog zlata 1996. Popularni Šek se nasmešio i rekao da sa Jokićem Srbija sigurno pobeđuje.

IZDVAJAMO

Sport Klub saznaje: Kevin Panter i Makabi postigli dogovor!

Stefan Jović više neće igrati za reprezentaciju Srbije

SK: 13 klubova sigurno u Evroligi do 2040!

Ovo se čekalo: Nikola Jokić na spisku za Olimpijske igre!

Pored Srbije i SAD u grupi na Olimpijskim igrama je još Južni Sudan i ekipa iz kvalifikacija, a između ostalih za to mesto se bore Italija i Litvanija.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare