Osvojila srebro u Tokiju dok je bila trudna

Biciklizam 6. okt 202121:44 0 komentara
Elinor Barker
Guliver Image/Photo by: Sebastian Gollnow/picture-alliance/dpa/AP Images

Britanska biciklistkinja Elinor Barker po predivnim događajima će pamtiti 2021. godinu – u Tokiju je osvojila srebrnu medalju u biciklizmu na pisti u disciplini timska potera, a nedavno je saznala i da je u drugom stanju. Ono što je zadivilo svet sporta je da je Barker srebro na Olimpijskim igrama osvojila dok je bila trudna.

Biciklizam:

Kasper i ja smo veoma srećni što možemo da podelimo sa vama da očekujemo dete. Ne mogu da opišem koliko sam srećna što će sada početi novo poglavlje naših života“, napisala je 27-godišnja Elinor Barker na društvenim mrežama objavivši pritom i sliku sonograma.

U potpunosti sam svesna da će sada sve biti drugačije, ali sada je majkama-sportistima lakše jer se o njima više priča. I da, oni najpažljiviji među vama su dobro izračunali – bila sam trudna na Olimpijskim igrama u Tokiju“, dodala je presrećna Britanka.

Velšanka Barker u Tokiju nije osvojila svoju prvu olimpijsku medalju – pet godina ranije u Rio de Žaneiru ekipa Velike Britanije osvojila je zlato u istoj disciplini oborivši svetski rekord.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!