Team Phoenix Dota 2 ekipa potpisala za Immortals

eSports 14. sep 201711:32 > 11:54
Immortals

Nakon što su postigli velike uspehe sa svojim CS:GO i LoL timovima, Immortals su spremni da osvoje Dota 2 scenu, a u tome će im pomoći najbolja korejska ekipa svih vremena Team Phoenix, koja je juče i zvanično postala deo jedne od najbrže rastućih esport organizacija.

Najbolji Dota 2 tim iz Južne Koreje svih vremena MVP Phoenix, koji se pre samo par nedelja ponovo okupio pod imenom Team Phoenix je potpisao za američku esport organizaciju Immortals.

Immortals je jedna od organizacija koje najbrže rastu, imaju timove u igrama CS:GO, LoL, Overwatch, Smash a od uspeha se najviše izdvajaju uspesi CS:GO tima koji je osvojio drugo mesto na PGL Krakow Majoru, i njihov LoL tim koji je vicešampion NA LCS lige, i koji se plasirao na LoL Svetsko prvenstvo 2017.

Noah Whinston, generalni direktor Immortalsa je prošle nedelje objavio da organizacija traži Dota 2 tim, i zato čudi da su za ovako kratko vreme uspeli da dovedu legendarnu ekipu u svoje redove, što samo potvrđuje da ova organizacija zaista povlači prave poteze.

Korejski feniksi iza sebe imaju top 6 plasman na TI6, kao i na Manila Majoru, dok su u Šangaju na Majoru ušli u top 4, tokom vrhunca uspeha ove ekipe. Nakon što su neko vreme proveli razdvojeni prošle sezone, shvatili su da najbolji uspeh mogu da ostvare zajedno, a od sada će to raditi pod zelenom zastavom besmrtnih. 

Immortals Dota 2 tim će činiti:

Doo-young „DUBU“ Kim
Sang-don „FOREV“ Lee
Seon-yeob „QO“ Kim
Yong-min „FEBBY“ Kim
No-a „MP“ Pyo

Organizacija je odmah nakon najave odgovorila i na pitanje gde će se tim boriti, pošto su igrači iz Azije a organizacija iz Amerike, i potvrđeno je da će oni od sad igrati NA kvalifikacije za sve Dota 2 turnire.