EnVy osvojio NA Overwatch Contenders bez ijednog poraza

eSports 11. okt 201716:10 > 16:19
Blizzard

Team EnVyUs je odigrao svoj poslednji turnir pod tim imenom, i osvojio ga bez izgubljene partije savladavši svu konkrenciju u NA Overwatch Ligi, nakon čega otvaraju novu stranicu u istoriji tima, tako što će pod imenom Dallas Fuels igrati u predstojećoj prvoj sezoni Overwatch Lige.

Ovo je prva titula tima od kad su se vratili iz Južne Koreje u kojoj su igrali Overwatch Apex Ligu, čime je EnVy dokazao još jednom da su najbolji Overwatch tim na zapadnom delu planete.

Oni su se prošetali kroz grupnu fazu sa 7-0 skorom u mečevima, i 25-4 skorom na mapama, ostavivši iza sebe timove kao što su FaZe Clan, Rogue, Immortals i Renegades. U polufinalu su pobedili ekipu FNRGFE 3-0 skorom, da bi u finalu deklasirali FaZe Clan 4-0.

Ova pobeda im je donela 40.000 dolara, dok je istu sumu osvojila i ekipa Team Gigantti, koja je u finalu evropske lige trijumfovala u neizvesnom finalu protiv ekipe Misfits rezultatom 4-3, odnevši pobedu u odlučujućoj sedmoj partiji.

Blizzard je potvrdio da ovo nije kraj Overwatch Contenders lige, i da će ona nastaviti da postoji, kao priprema za igrače koji imaju potencijal da se priključe nekom od timova učesnika Overwatch lige.