Perkz i Trick najavili razlaz G2 Esports članova?

eSports 13. okt 201717:32 > 17:44
Riot Flickr

Nakon izrazito emotivne reakcije posle pobede protiv 1907 Fenerbahcea, kada su igrači G2 Esports dugo ostali zagrljeni na bini, zadržavajući suze u očima, dva igrača tima su se oglasila na Tviteru, i oktrila šta je glavni razlog zbog čega su teško podneli ispadanje sa prvenstva.

G2 Esports je bio na pragu velikog preokreta, sličnog onog koji je juče postigao Fnatic, nakon što su u prvom meču dana savladali Royal Never Give Up. Potom je usledio odlučujući meč protiv vicešampiona sveta, ekipe Samsung Galaxy, koji su nakon mnogo borbe izgubili, i iako su potom savladali 1907 Fenerbahce u meču koji nije imao takmičarskog značaja, igrači su izuzetno emotivno reagovali na ono što se može ispostaviti kao njihov poslednji meč u ovom sastavu.

Prvo je Jesper „Zven“ Svenningsen dao poprilično emotivan intervju u kom se osetila njegova razočaranost neuspehom tima da se plasira u plejof, da bi nakon toga usledio i izuzetno potresan tvit hrvatskog mid lejnera Luke „Perkz“ Perkovića.

https://twitter.com/G2Perkz/status/918769995336654848

Odmah nakon njega su usledila nagađanja u vezi toga da li će se G2 Esprots zaista prebaciti u NA LCS ligu, i povesti sa sobom Zvena i Perkza, ili je nešto drugo u pitanju, a odgovor na ovo možda možemo da pronađemo u tvitu junglera ekipe Kima „Trick“ Kang Yuna.

Korejski igrač je proveo četiri sezone u Evropi, osvojivši četiri uzastopne titule EU LCS šampiona sa ekipom, i izgleda da je vreme da se vrati u Južnu Koreju, ili okrene nekim novim izazovima. Za sada još uvek nemamo konkretnijih informacija, ali će se verovatno već nakon Svetskog prvenstva otkriti o čemu je reč, i šta se tačno dešava sa ekipom.