Game Pub organizuje srpske kvalifikacije za WESG 2018

CS-GO 14. nov 201813:52 > 13:57
WESG

Ovoga vikenda u prostorjima Game Pub Arene će se održati LAN finale srpskih kvalifikacija za WESG 2018 u Kini, na a pobednik će dobiti priliku da se bori za nagradni fond od 890.000 dolara protiv najboljih CS:GO igrača sveta.

Četiri direktno pozvana tima, među kojima je i najbolja ekipa iz regiona – Valiance, kao i AKOPALIPSA, R5 i UltiCoin, će se suočiti sa četiri pobednika otvorenih kvalifikacija koje su danas na programu. Pošto je u pitanju turnir nacionalnog karaktera i pobednik ide kao predstavnik Srbije na WESG, svi timovi moraju igrati sa igračima koji imaju srpsko državljanstvo, zbog čega će Valiance igrati u izmenjenom sastavu u odnosu na ono na koje smo navikli od kako su u ekipu uvedene poslednje izmene.

Za Valiance će igrati Luka „emi“ Vuković i Aleksa „Impulse“ Stankić umesto Rokasa „EspiranT“ Milauskasa i Otto „ottoNd“ Sihvoa.

Oni ulaze kao veliki favoriti na turnir, a sve mečeve možete gledati uživo iz novootvorenog GamePub-a koji se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 97a.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete uživo, direktan prenos možete pratiti na www.twitch.tv/wesg_serbia

Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi, i jedina u regionu, koja je dobila direktan slot za WESG 2018 CS:GO turnira, što je velika čast, s obzirom da će na LAN finalu igrati samo 32 ekipe – iz svih krajeva sveta.

Fortuna eSports