Device odličan u svom povratničkom meču za Astralis

CS-GO 5. dec 202211:40 0 komentara
device
device

Dugo iščekivani povratak CS:GO legende i četvorostrukog Major šampiona Nicolai "device" Reedtza je obeležen u znaku 32 fraga na prvoj mapi u meču protiv ekipe Tricked i ukupno 56 fraga uz 100 štete po rundi za ceo duel u kom je Astralis ubedljivo slavio 2-0.

U sudaru danskih ekipa tokom prve runde CCT North Europe Series 2 turnira imali smo priliku da nakon godinu dana pauze vidimo zvezdu CS:GO esporta na delu. Device je demonstrirao odličnu formu u povratničkom meču, na turniru koji bi prema rečima Astralisa trebao da posluzi kao odskočna daska za ekipu kojoj je cilj da se vrati u sam vrh svetskog CS:GO esporta.

Astralis je poveo 16-14 pobedom na Mirage. Oni su se više namučili na svom piku, dok su nakon toga glatko savladali Tricked 16-8 na Nuke, zahvaljući odličnoj seriji u kojoj su nakon 0-4 starta uzeli 9 od 11 rundi za 9-6 prednost na poluvremenu, da bi u nastavku dominirali na T strani za konačnih 16-8.

Među učesnicima turnira nema najboljih timova sveta, a Astralis u drugom kolu očekuje pobednik meča HEET – Into the Breach, u slučaju pobede, Astralis bi se za mesto u finalu borio protiv HAVU ili pobednika meča Movistar Riders – forZe.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!