Partizan osniva CS:GO akademiju

CS-GO 11. nov 202212:07 0 komentara
Partizan Esports
Partizan Esports

Partizan Esports je otvorio prijave za mlade igrače koji su zainteresovani da zaigraju za akademiju njihove CS:GO ekipe.

Crno-beli su u avgustu formirali CS:GO sastav i uplivali u vode i drugog najvećeg esporta, nakon što su prvobitno napravili LoL tim. Prvom timu partizana se nedavno priključio Viktor „Duplicate“ Mitev, nakon što je Movistar Ridersima prodat Pere „sausol“ Solsona Saumell, a Partizan nastavlja dalje sa ulaganjem u regionalnu esport infrastrukturu formiranjem nove petorke.

Partizan trenutno zauzima 130. mesto na HLTV svetskoj rang listi, polako ali sigurno krče svoj put ka top 100 dok paralelno igraju u takmičenjima kao što su CCT South Europe Series i ESEA Advanced ligi.

Veliki broj vodećih CS:GO timova je ove godine pokrenuo akademije, a neke od organizacija koje ih već duže vreme imaju počinju da ubiraju plodove rada i truda. Neki od najboljih primera su mladi talenti koji su potekli iz Na’Vi akademije, kao što je Ilya „mONESY“ Osipov igrač G2 Esportsa i naravno Valerii „b1t“ Vakhovskyi koji je akademije prebačen u prvi tim, nakon čega Na’Vi osvaja svoj prvi Major.

Ulaganjem u akademiju i razvojem novih igrača potencijalno se ojačava i prvi tim, što je zasigurno i jedan od ciljeva Partizana koji je u više navrata demonstrirao da imaju velike ambicije.

Igrači zainteresovani za prijavljivanje mogu popuniti upitnik na ovom linku.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!