Partizan predstavio celu CS:GO ekipu

CS-GO 11. avg 202222:15 1 komentar
Partizan Esports
Partizan Esports

Nakon što su juče otkrili kapitena svog novog CS:GO tima, Partizan Esports je danas otkrio kompletan sastav koji će predstavljati crno-bele u najpopularnijem esportu.

Navijači su sa oduševljenjem dočekali vesti da će Partizan predvoditi esport veteran Luka „emi“ Vuković koga CS:GO fanovi vrlo dobro pamte još iz perioda iNationa. On će oko sebe imati četvoricu mladih igrača koji sem jednog izuzetka dolaze sa Balkana.

Najpoznatije ime u timu pored emija je mladi srpski igrač Luka „c0llins“ Živanović koji je skrenuo pažnju na sebe igrajući za 4glory Esports prethodnih osam meseci. Za to vreme 4glory je izrastao u jedan od najboljih timovau regionu, a pre tačno mesec dana ekipa se rastala i igrači su odlučili da nastave svako svojim putem.

Iz Hrvatske stiže Marin „ROGA“ Rogić koga smo gledali kao igrača ekipe MONAD, sastava koji je iznenadio dobrim igrama u kvalifikacijma za PGL Antwerp Major. Bugarsku će predstavljati Kalin „KalubeR“ Erenditsov koji je igrao za poznate bugarske timove FATE i Skade, a u međuvremenu se oprobao i u ekipi Tenerife Titans.

Poslednje ime u ekipi, možda i najveće iznenađenje, je Španac Pere „sausol“ Solsona Saumell. Sausol je igrao za Team Queso, Team EXILE, Cream Real Betis i MAD Lions, da bi u februaru pristupio sastavu Coalesce za koji je igrao i emi pre nego što je došao u Partizan.

Po sastavu koji je Partizan doveo jasno je da ulaze sa velikim ambicijama u CS:GO, prvenstveno kada je reč o regionu, a kada se ekipa uigra, moguće je i da će moći da ugroze i poznate internacionalne timove na koje nalete u kvalifikacijama za velika takmičenja.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare