PGL Major: Astralis na pragu ispadanja, katastrofa Brazila

PGL
PGL

Astralis je izgubio i drugi meč koji su igrali na PGL Stockholm Majoru i sada moraju pobediti tri meča uzastopno kako bi prošli u Legends fazu takmičenja i bili i dalje u mogućnosti da odbrane titulu šampiona.

I dok bi možda mogli reći da Astralis nije imao sreće da izvuče kao protivnika jednu od jačih 0-1 timova, ruski Entropiq, jasno je da se od četvorostrukih Major šampiona očekivalo da pobede sve pred sobom. Umesto toga oni su doživeli još jedan ubedljiv 6-16 poraz, ovoga puta na Dust2 mapi.

Entropiq je poveo 10-5 na T strani, a Astralis ponovo igra katastrofalno u nastavku i uzimaju samo jednu rundu u drugom poluvremenu. Philip „Lucky“ Ewald se nije snašao a meč je završio sa samo devet fragova i 48 štete po rundi.

Potpuni krah u prva dva kola Majora doživeli su brazilski timovi koji sada imaju ukupan skor 0-6. Sva tri njihova predstavnika u Challenger fazi su ponovo izgubila, doduše u dosta tesnim mečevima.

Team Spirit je savladao GODSENT 16-12, Renegades je napravio veliki preokret i od 2-9 došao do 16-14 trijumfa protiv paiN Gaminga, dok je identičnim rezultatom TYLOO upisao prve bodove pobedom protiv sastava Sharks.

Sada su na redu mečevi pobednika prvog kola, u kojima gledamo:

18:45 ENCE – FaZe Clan
18:45 BIG – Copenhagen Flames
20:00 Movistar Riders – Virtus.pro
20:00 MOUZ – Heroic

Komentari

Vaš komentar