PGL Major: G2 startovao pobedom, rain uništio EG

CS-GO 30. okt 202113:22 0 komentara
G2 Esports
G2 Esports

G2 Esports je otvorio Legends fazu PGL Stockholm Majora pobedom protiv Copenhagen Flamesa u veoma uzbudljivom meču, dok je FaZe Clan pregazio Evil Geniuses predvođen neverovatnim Havard "rain" Nygaardom.

G2 i CHF su se sastali na mapi Ancient, na kojoj je danska ekipa pružala odlične rezultate u prethodnom periodu. Loše je G2 otvorio meč iako su igrali na favorizovanoj CT strani. Nemanja „nexa“ Isaković je jedini bio na visini zadatka, dok su Nemanja „huNter-“ Kovač i Nikola „NiKo“ Kovač imali veoma spor start.

Ipak G2 uspeva da završi poluvreme sa samo jednom rundom zaostatka, a u nastavku NiKo i huNter- potpuno preuzimaju kontrolu i ređaju fragove za konačnu 16-11 pobedu i odličan start u Legends fazi.

U meču koji se paralelno igrao videli smo FaZe koji je lako izašao na kraj sa Evil Geniuses, ekipom koja je po mnogima zalutala na Major. Ovoga puta rain je bio taj koji se poigrao sa rivalima uz zaista neverovatnih 33 fraga, 157.7 štete po rundi i čak 2.22 rejtingom.

Uz ovako raspucanog igrača ostatak tima nije morao previše da se muči i FaZe za sada nastavlja seriju pobeda uz četvrti uzastopni trijumf na Majoru.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!