Trener NaVi potvrdio – isprobaćemo nove igrače

CS-GO 22. nov 202219:14 0 komentara
NaVi
NaVi

Andrey "B1ad3" Gorodenskiy trener ekipe Natus Vincere je u intervjuu za portal HLTV izjavio da će igrač njihove akademije Andrii "npl" Kukharskyi dobiti priliku da zaigra za prvi tim na finalnom BLAST turniru.

Na’Vi će se od sutra boriti na završnom jesenjem BLAST-u, a već za sledeći turnir videćemo izmene u postavi. Naime Viktor „sdy“ Orudzhev i npl će se menjati između mečeva, čime će Na’Vi potencijalno pripremiti teren za dolazak 17-godišnjeg igrača u prvi tim za stalno.

B1ad3 je napomenuo kako mladim igračima treba vremena da se naviknu na pritisak tier 1 takmičenja i važnost velikih mečeva, zbog čega je za sada plan da se npl pokaže na nekoliko mečeva, pre nego što se donese konkretna odluka naredne godine.

Naravno ovaj plan bi mogao da propadne ukoliko se pokažu istinitim glasine da bi Abay „HObbit“ Khasenov mogao da se pridruži ekipi naredne godine.

Na’Vi trenutno zauzima treće mesto na HLTV svetskoj rang listi, iako su na Rio Majoru zaustavljeni već u četvrtfinalu od strane domaće ekipe FURIA.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!