YEKINDAR u Team Liquidu za IEM Cologne

CS-GO 22. jun 202211:28 0 komentara
YEKINDAR
YEKINDAR

Jedan od trenutno najtraženijih CS:GO igrača sveta Mareks "YEKINDAR" Galinskis će igrati za Team Liquid na predstojećem IEM Cologne 2022 turniru.

Od kako je otkriveno da YEKINDAR više neće igrati za Virtus.pro, veliki broj timova je počeo da se utrkuje oko dovođenja ovog izuzetno talentovanog igrača. Čini se da je došlo do zaostja u pregovorima, nakon što je prema glasinama Virtus.pro zatražio milion dolara za transfer sada već bivše zvezde njihovog CS:GO tima.

YEKINDAR se nedoavno obratio na Tviteru sa porukom da je došao do sporazuma sa organizacijom za koju je još uvek vezan ugovorom, što vrlo moguće znači da je Virtus rešio da spusti loptu i privati i manje ponude od milion dolara za igrača, a tim koji je ponudio potrebnu svotu vrlo lako može biti upravo Team Liquid, koji želi da mladog Letonca isproba u Kelnu.

YEKINDAR je rešio da napusti Virtus.pro nakon što je organizacija upala u niz problema kada je reč o učestvovanjima na CS:GO takmičenjima, zbog bliskih veza sa vrhom ruske države.

Ovo znači da će na IEM Cologne 2022 Team Liquid nastupati u sledećem sastavu:

Keith „NAF“ Markovic
Jonathan „EliGE“ Jablowoski
Nick „nitr0“ Cannella

Josh „oSee“ Ohm
Mareks „YEKINDAR“ Galinskis – trenutna izmena

Damian „daps“ Steele – trener