Težak poraz SuppUp-a na startu EU Mastersa

LOL 25. avg 202016:09 > 16:19
Riot

Šampion Esports Balkan Lige SuppUp eSports je izgubio ubedljivim 1-16 rezultatom u prvom kolu EU Mastersa od nemačke ekipe Team GamerLegion.

EBL prvak će imati znatno teži zadatak da dođe do plasmana u plejof nakon poraza od ekipe koja je u glavnu fazu turnira došla iz plejina. Meč između ova dva tima je započeo izuzetno sporo, sa samo jednim killom u prvih 20 minuta igre. SuppUp je vodio u goldu, dok se GamerLegion fokusirao na zmajeve, što se na kraju ispostavilo kao odlična odluka.

Rezultat je i dalje bio 1-0 za GamerLegion u killovima kada dolazi do borbe za Dragon Soul u 23. minutu igre, a nemačka ekipa dolazi do dragocenog buffa nakon što uspevaju da pronađu dva killa u okršaju koji je usledio.

GamerLegion nije imao problema da nakon toga preuzme potpunu inicijativu u meču, a iako je SuppUp uspeo da im ukrade Barona u 28. minutu, meč je završen samo dva minuta kasnije.

U drugom meču grupe B Movistar Riders je savladao AGO ROGUE, poljski tim koji će biti protivnik SuppUp-a u drugom kolu. Ovaj meč možete gledati u sredu od 21:00 u direktnom prenosu na Sport Klub Esports TV kanalu.