Adam verbalno napao Upseta nakon odlaska iz Fnatica

FNC Adam
FNC Adam

Na društvenim mrežama se razbuktala rasprava između sada već bivših saigrača iz Fnatica. Nakon što je napustio tim Adam "Adam" Maanane je otkrio da je Elias "Upset" Lipp glavni razlog zašto je otišao iz Fntica, otkrivši šta se sve dešavalo unutar tima od kako je Upset "nestao" 12 sati pred početak Svetskog prvenstva.

Naime kao što je većini navijača vrlo dobro poznato Fnatic je na Svetskom prvenstvu 2021 bio primoran da igra sa izmenom jer je Upset odlučio da se vrati kući samo 12 sati pred prvi meč Fnatica na takmičenju. Razlog nikada nije otkriven, u zvaničnom saopštenju je navedeno da je u pitanju problem lične prirode.

Epilog čitave situacije je frustracija Gabriela „Bwipo“ Raua koji je napao menadžment Fnatica da su loše reagovali u celoj situaciji, a kako Adam navodi njima nikada nije objašnjeno šta se desilo, niti im je Upset bilo šta rekao.

I sam Upset je priznao u njegovom odgovoru da je jedino glavni trener Jakob „YamatoCannon“ Mebdi zna šta se tačno dogodilo i zašto je otišao, otkrivši da nije bio spreman da iznosi detalje iz privatnog života ostatku saigrača u koje nije imao poverenja.

Adam je već tada razmišljao o tome da napusti Fnatic, a kada su do njega došle glasine da se Fnatic raspituje za druge top lejner i da je upravo Upset taj koji je inicirao potragu, Adam je znao da ne želi više biti deo organizacije.

I dok se navijači prepucavaju na društvenim mrežama i biraju strane, treba napomenuti da je Upset sa punim pravom zadržao detalje (potencijalnog) incidenta koji se dogodio zbog kog je morao da se vrati kući, ali nakon što su se igrači zajedno borili čitavu godinu kako bi došli do Svetskog prvenstva, moralo je biti mnogo bolje objašnjeno šta se i zbog čega događa, umesto da im se u jednoj rečenici servira da će biti primorani da igraju na najbitjnijem turniru sa igračem sa kojim su odigrali ukupno dve pripremne partije.

Komentari (0)

Vidi sve komentare