Bivši igrači SuppUp-a danas debituju u španskoj ligi

LOL 31. maj 202111:30 0 komentara
SAIM SE SuppUp eSports
SuppUp

Danas počinje letnja sezona španske LoL lige za koju će po prvi put u dresu BCN Squada nastupati bivši SuppUp trio - Andrija "klowny" Jovanović, Miroslav "Spooky" Gochev i Teodor "Vzz" Cholakov.

Vzz, Spooky i klowny iza sebe imaju sjajnu sezonu u kojoj su ekipi ŠAIM SE SuppUp doneli treću uzastopnu titulu Esports Balkan Lige, da bi potom uspeli da se plasiraju u top 8 na EU Mastersu gde ih je konačno zaustavio budući šampion Karmine Corp.

Odlična igra SuppUp-a nije prošla nezapaženo od strane bogatih evropskih klubova koji su brzo razgrabili balkanske šampione. Mid lejner Mihail „twohoyrz“ Petkov je otišao u SK Prime, akademiju LEC ekipe SK Gaming, support Mertai „Mersa“ Sari je potpisao za francuski GamersOrigin, dok je ostatak tima ostao na okupu i zajedno prešao u ekipu iz Barselone.

BCN Squad je nstao nakon raspada ekipe Origen BCN u januaru prošle godine. Do sada nisu imali previše uspeha u tri sezone koje su odigrali u španskoj ligi. Na proleće i leto 2020. godine zauzimaju osmu odnosno devetu poziciju, da bi prošle sezone završili na dnu tabele sa ukupnim skorom 6-12.

Oni će svoj prvi meč odigrati danas od 19 časova u okviru prvog kola španske lige a protivnik im je ekipa S2V Esports.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!