Faker obnovio ugovor sa T1 na još tri godine

LOL 29. nov 202215:52 0 komentara
Faker
Faker

Najbolji LoL igrač svih vremena Lee "Faker" Sanghyeok je ostao veran timu u kom je i započeo svoju igračku karijeru. On je produžio ugovor sa T1 na još tri godine, i pored velikog broja ponuda koje je dobio tokom prelaznog roka.

Legendarni Faker je član (SKT) T1 još od 2013. godine i za to vreme je osvojio tri titule prvaka sveta po čemu je apsolutni rekord. Pored svih ostalih rekorda korejskog i svetskog esporta koje drži, treba napomenuti da je ove godine sa T1 uspeo da osvoji LCK deseti put i to sa perfektnim 18-0 učinkom tokom grupne faze šampionata.

Faker i T1 su i ove godine igrali finale Svetskog prvenstva, u kom ih je jedna partija delila do četvrte titule, ali je na kraju pobedu odneo autsajder DRX u jednom od najuzbudljivijih mečeva LoL esporta svih vremena.

LoL superstar je bio meta mnogih bogatih esport organizacija tokom prelaznog perioda, postojale su glasine da je razmatrao opcije pojedinih LPL i LCS timova, ali kao i pre čini se da je te ponude saslušao samo kako bi mogao da izdejstvuje maksimalno dobar novi ugovor sa T1.

Ne treba zaboraviti da je Faker danas i suvlasnik T1, zbog čega njegova odluka ne čudi. Ono što navijače sada zanima je da li će Faker zaista staviti tačku jednog dana na svoju karijeru igrajući sve vreme za jedan tim, ili će pred penziju rešiti da se oproba negde drugde pre nego što zaista i završi sa igranjem.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!