Glasine: KC Adam je novi top lejner Fnatica

LOL 7. maj 202113:03 0 komentara
Adam
KC Adam

Nekoliko različitih izvora prenosi informaciju da su EU Masters šampioni Karmine Corp i Fnatic sklopili dogovor oko transfera mladog top lejnera Adama "Adam" Maananea.

Iako je svoju profesionalnu karijeru započeo tek prošle godine, Adam je za kratko vreme skrenuo veliku pažnju na sebe odličnim igrama u LFL ligi i EU Mastersu. Sa ekipom Karmine Corp je osvojio oba takmičenja i jedan je od igrača čiji se dolazak u LEC sa najvećim nestrpljenjem iščekuje.

Prema glasinama nekoliko LEC timova je bilo zainteresovano za Adama, zbog čega je Karmine Corp tražio pola milion dolara za transfer, da bi se na kraju dogovorili sa Fnaticom za cifru od $600.000.

Ukoliko dođe do transfera Adam će u ekipi zameniti Gabriela „Bwipo“ Raua, belgijskog top lejnera koji za Fnatic igra od januara 2018. godine. Bwipo sve više vremena provodi kao analitičar zbog je počelo da se govori o tome kako će možda već nakon ove sezone preći na poziciju LEC analitičara, ali sa samo 22 godine čini se kao da je suviše rano za ovog talentovanog igrača da se povuče iz kompetitivnog LoL-a.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!