LEC liga ponovo na Sport Klubu

LOL 2. jun 202114:19 0 komentara
Riot Flickr

Evropska LoL liga ponovo na malim ekranima! Fortuna Esports će prenositi celu letnju sezonu LEC lige, a direktan prenos svih mečeva možete pratiti na Sport Klub Esports televiziji, kao i na Fortuna Esports Trovo kanalu.

LoL navijači će imati prilike da gledaju prenos svih mečeva 2021 letnjeg šampionata LEC lige u direktnom prenosu na srpskom jeziku. Uz vaše omiljene EBL komentatore imaćete priliku da pratite trku za tron i plasman na Svetsko prvenstvo 2021 koje nas očekuje krajem godine.

Letnja sezona počinje narednog petka, tačnije 11. juna, a za sada još uvek nemamo raspored takmičenja koji ćemo naknadno objaviti. Titulu prvaka će braniti MAD Lions koji su postali tek četvrti tim koji je osvojio pehar najboljeg LoL tima Evrope, prekinuvši dugogodišnju tradiciju nadmetanja G2 i Fnatica.

Oni su rezultatom 3-2 u finalu savladali ekipu Rogue koja uz MAD Lions i G2 Esports važi za glavnog favorita u letnjoj sezoni.

Pored pomenutih timova, u LEC ligi ćemo gledati još i Schalke 04 Esports, SK Gaming, Team Vitality, Astralis, Misfits Gaming i Excel Esports.

Fortuna Esports Trovo kanal možete zapratiti ovde.