Nazgul i TasteLess pojačali Crvenu zvezdu

LOL 1. jun 202111:39 0 komentara
Fortuna eSports

LoL ekipa Crvene zvezde je jutros dovela još jedno pojačanje pred novu sezonu Esports Balkan Lige. Nakon popularnog supporta Igora "TasteLess" Radusinovića ekipi se pridružio i top lejner Aleksa "Nazgul" Majstorović.

Mladi top lejner Nazgul je svoju karijeru započeo 2019. godine, a prvi put smo imali prilike da ga vidimo u EBL-u u šestoj sezoni kada je sa ekipom Level Up završio na sedmom mestu tabele uz 2-12 skor. Već naredne sezone ostavlja mnogo bolji utisak i kao deo ekipe Split Raiders uspeva da se domogne plejofa nakon što su grupnu fazu završili na trećoj poziciji sa 10-4 skorom, ali u polufinalu gube 0-3 od SuppUp-a.

Nazgul je potom suspendovan sa ostatom ekipe Level Up o čemu detaljnije možete pročitati ovde, zbog čega je propustio osmu sezonu Esports Balkan Lige, ali se sada vraća na velika vrata noseći dres najpopularnijeg sportskog tima na ovim prostorima.

Njemu i ostatku ekipe će veliku podršku pružati veteran TasteLess koji je upravo protiv crveno-belih izgubio u finalu pete sezone Esports Balkan Lige, ali je kasnije uspeo da se dokopa trofeja kada je u sedmoj sezoni sa SuppUp-om postao šampion. On se nakon toga posvetio strimovanju i napravio je pauzu tokom prošle sezone, ali je sada spreman da pomogne Zvezdi da dođe do svog drugog trofeja LoL šampiona Balkana. Ovo je ujedno i treći put da će TasteLess obući crveno-beli dres.