Pao i RNG, G2 jedini neporažen tim na MSI2022

LOL 20. maj 202214:20 0 komentara
G2
G2

Nakon što su savladali T1 na startu grupne faze, G2 je u sudaru poslednja dva neporažena tima na turniru uspeo da nadigra i Royal Never Give Up.

G2 Esports nastavlja da skida skalpove favoritima i po drugi put izlaze kao pobednici iz borbe za šampionima najjačih svetskih regiona. Nakon što su naneli T1 prvi poraz u 2022. godini G2 je izašao na kraj i sa slavnom kineskom ekipom Royal Never Give Up.

Meč je počeo ujednačenom borbom timova u kojoj je najviše profitirao mid lejner G2 Esportsa caPs koji je napravio tri killa za samo 11 minuta igre sa Zoe.

G2 pravi prvu osetnu prednost kada izlazi kao pobednik iz borbe za drugog zmaja, a u 21. minutu odličnim kretanjem na mapi uspevaju da se dokopaju Barona dok se RNG vraćao u bazu čime znatno produbljuju svoju prednost. G2 ne dozvoljava protivnicima da se povrate, žestoko napadaju sa Baron buffom i već nakon 25 minuta igre ruše sve spoljne kule.

Na isteku pola sata igre dolazi do ključne borbe u kojoj G2 radi barona dok je top lejner protivničke ekipe Bin uzimao zmaja. RNG se okreće na G2 i započinje borbu, ali igrači G2 odličnom igrom izlaze kao pobednici, uzimaju četiri killa i Barona.

G2 to koristi da dođe do inhibitora na midu, a potom napadaju zmaja za Dragon Soul buff, koji im na kraju nije ni bio potreban jer u borbi koja je usledila prave ace i potom bez prepreka ruše nexus RNG-a.