Partizan Esports se oprostio od tri igrača

LOL 25. avg 202316:11 0 komentara
paresp
paresp

Partizan Esports je sporazumno prekinuo saradnju sa tri igrača iz svog LoL šampionskog tima koji je podigao pehar EBL lige u prolećnoj sezoni.

Nordijski trio koji čine top lejner Soren „Lunddorf“ Lunddorf, jungler William „Sn1lle“ Andersson i mid lejner Mikkel „Rylle“ Rylander Christiansen neće nastupati za Partizan u kvalifikacijama za letnji Sigma Kup 2023 koji će se održati u Beogradu.

Oni su došli u Partizan u januaru ove godine, i u svojoj debitantskoj sezoni su uspeli da se dokopaju pehara. U letnjoj sezoni Partizan je obezbedio prvo mesto i plasman na EMEA Master na kraju grupne faze, ali su u plejofu podbacili i zauzeli tek treće mesto nakon dva vezana poraza od Diamanta i Cyber Wolvesa.

U grupnom delu plej-in faze EMEA Mastersa Partizan je ostvario ukupan 2-4 skor, završili su na četvrtom mestu grupe B, možda i najjače grupe u plej-inu iz koje su oba tima prošla u glavnu fazu takmičenja.

Podsetimo, Partizan je na prolećnom EMEA Mastersu ostvario 6-0 rezultat u plej-inu, ali u baražu nisu imali sreće i izgubili su od Aegisa rezultatom 1-2.

Mladen „Cl0x“ Mitić je sada jedini preostali igrač iz prvobitne petorke koju je Partizan doveo pred prolećnu sezonu, uz njega u timu je ostao i novi ADC Darius „Yakkey“ Eduard Bistrian.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!