T1 i Gen.G u finalu LCK lige

LOL 28. mar 202211:14 0 komentara
Gen.G
Gen.G

U polufinalnim mečevima LCK-a T1 je uništio Kwangdong Freecs 3-0, da bi potom u potpuno drugačijem meču Gen.G i DWG KIA odigrali pet spektakularnih partija u kojima je na kraju Gen.G nakon velikog preokreta stigao do trijumfa.

T1 je došao do 19. uzastopne pobede u prolećnoj sezoni i sada ih još samo jedan trijumf deli od novog rekorda i 20-0 učinka u mečevima u jednoj sezoni. KDF nije imao šta da traži u meču protiv korejske furije koja kao uragan lomi sve što joj se nađe na putu.

Gen.G će dobiti priliku da im se konačno suprotstavi u punom sastavu i proba da iznenadi apsolutne favorite lige, ali kada vidimo koliko su se namučili protiv DWG KIA, teško je za očekivati da će imati snage da zaustave moćni T1.

Drugi polufinalni meč će proći u znaku Canyona koji je uradio sve što je u njegovoj moći da donese Damwonu pobedu, ali na kraju ni prednost od 10.000 golda u odlučujućoj petoj partiji nije bila dovoljna. Gen.G je uspeo da se povrati, Xayah i Yuumi su bili nedodirljivi i DWG KIA će morati da se zadovolji trećim mestom u prolećnoj sezoni.

Veliko finale je na programu 2. aprila, kada ćemo videti da li će T1 uspeti da velikom pobedom stavi tačku na sezonu iz snova, i nakon toga se okrene ka novoj internacionalnoj tituli.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!