T1 savladao DWG KIA za 11-0 start u LCK ligi

LOL 24. feb 202212:57 > 13:03 0 komentara
T1
T1

T1 se na po drugi put ove sezone osvetio ekipi DWG KIA za poraz u polufinalu Svetskog prvenstva 2021, još jednom dokazavši da im trenutno nema ravnih u Južnoj Koreji.

Od odlične individualne igre, do sjajnog makroa, T1 kao celina pokazuje verovatno i najbolju igru na celom svetu u prolećnoj sezoni. Lee „Faker“ Sanghyeok pored sebe ima neke od najtalentovanijih mladih igrača u LoL esportu, a support Ryu „Keria“ Minseok je trenutno možda i najbolji igrač sveta.

Upravo je Keria i u ovom meču donosio važne odluke za svoj tim usput igrajući kao i obično na izuzetno visokom nivou. Jungler Moon „Oner“ Hyeonjoon obavlja sve zadatke koji mu se daju, a više mu nije pretnja ni strah i trepet junglera širom sveta na prethodna dva šampionata planete, Kim „Canyon“ Geonbu.

U derbiju 11. kola T1 je poveo brzom pobedom za pola sata igre u prvoj partiji, da bi potom usledio maratonski gejm u nastavku. Imala je DWG KIA Dragon Soul buff, imali su i Elder Dragona, ali on ne znači previše ako izgubite tri heroja uzimajući ga. T1 je znao da iskoristi prednost u igračima nakon te krucijalne borbe za Eldera i u nastavku uspevaju da se probiju sve do Nexusa za njihovu 11. pobedu u nizu.

T1 sada ima tri pobede više od svog prvog pratioca ekipe Gen.G koja doduše ima jedan manje odigran meč, a navijači već uveliko sa nestrpljenjem očekuju perfektnu 18-0 sezonu najtrofejnijeg LoL tima svih vremena.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!