Zero Tenacity kompletirao tim novim bot lejnom

LOL 3. jun 20219:59 0 komentara
z10
z10

Zero Tenacity je otkrio svog novog ADC i support igrača za devetu sezonu Esports Balkan Lige.

Ekipa koja je prošle sezone zaustavljena u finalu je formirana u celosti i sada znamo da su iz prošle postave ostala samo dva igrača a to su Dušan „Ryuzaki“ Petković i Torok „Meight“ Mate. Njima se prvo pridružio top lejner Mario „mumus100“ Szepvolgyi, a ubrzo nakon toga su predstavljeni i novi igrači koji će nastupati na botu.

Kao ADC za Z10 će natupati Rumun Alexandru Mihai „mihaibaros“ Zamfirache. On se takmiči od 2019. godine ali je tek početkom ove godine dobio priliku da zaigra u nekoj od regionalnih liga, doduše bez previše uspeha jer je njegov tim MnM Gaming završio takmičenje u B grupi NLC lige sa neslavnim 1-9 skorom.

Njemu će društvo praviti još jedan mladi igrač, Wojciech „Wojtus“ Swider koji dolazi iz Poljske i koji iza sebe ima veoma dobru sezonu u Ultraligi gde je nastupao za 7more7 Pompa Team. Oni su u izuzetno jakoj konkurenciji zauzeli treće mesto nakon grupne faze šampionata sa skorom 9-5, ali su u ključnom meču za plasman na EU Masters doživeli težak 0-3 poraz od K1CK-a.

Zero Tenacity ulazi u devetu sezonu Esports Balkan Lige u sledećem sastavu:

Top lane – Mario „mumus100“ Szepvolgyi
Jungle – Dušan „Ryuzaki“ Petković
Mid lane – Torok „Meight“ Mate
ADC – Alexandru Mihai „mihaibaros“ Zamfirache
Support – Wojciech „Wojtus“ Swider

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!