Epic deli $10 miliona za Fortnite turnire na jesen

Ostale igre 11. sep 201815:05 > 15:18
Epic Games

Izgleda da je Epic Games i više nego zadovoljan letnjom serijom Fortnite turnira pod nazivom Summer Skirmish, pošto su najavili i jesenje izdanje Skirmish serije, sa nagradnim fondom od 10 miliona dolara.

Fall Skirmish je nastavak Sumer Skirmish serijala u kom su se najveća imena Fortnite gejminga borili za osam miliona dolara tokom osam nedelja.

Ovoga puta serijal turnira će trajati dve nedelje kraće, ali će se zato igrači boriti za još više novca. Ovim je Epic nastavio trend trošenja astronomskih svoti novca na Fortnite turnire, koji je najavljen još u maju ove godine.

Iako još uvek nemamo previše detalja o novim turnirima, možemo pretpostaviti da neće previše menjati dobitnu kombinaciju. Da ćemo gledati single i duo mod, poznate strimere i mlade talente, kao i da će sve kulminirati velikim LAN takmičenjem, kao što je bio slučaj sa Summer Skirmish turnirima čija se završnica održala na PAX West gejming festivalu.

Jedno je sigurno, nastavak ulaganja u Fortnite turnire će dodatno motivisati organizacije širom sveta da investiraju u ovu igru.