100 Thieves prikupili 35 miliona dolara investicija

Ostale igre 17. jul 201912:01 > 12:02
Riot

Američka esport organizacija 100 Thieves je dobila ogromnu investiciju koju će primarno uložiti na izgradnju zgrade od preko 15.000 kvadratnih metara u Los Anđelesu.

Nove prostorije organizacije će uključivati trening centar za sve njihove esport timove kao i kancelarije i prostorije za strimovanje.

Mora se priznati da je osnivač organizacije Matthew „Nadeshot“ Haag zaista odradio odličan posao od kako su 100 Thieves osnovani 2016. godine. Kako je i sam izjavio u zvaničnom saopštenju, njihovi timovi postižu uspehe, prodaja navijačkih rekvizita ide odlično što je danas retkost u esportu sem kod najvećih organizacija, a sadržaj koji plasiraju na internet je sve gledaniji.

Iako su nakon ogromnog uspeha u debitantskoj sezoni u LCS ligi doživeli seriju loših rezultata ova godine, 100 Thieves su i dalje veoma popularni, što svedoči činjenica da su prodali najviše karata za onlajn gledanje svog tima u LCS-u, nakon velikog tria koji čine Cloud9, TSM i Team Liquid.

I pored nekoliko vezanih poraza 100 Thieves se polako probijaju ka sredini tabele i zasigurno će biti jedan od kandidata za plasman u plejof.