Beastyqt osvojio drugo mesto na prestižnom AoE IV turniru

Ostale igre 30. maj 202215:03 > 15:46 0 komentara
Beastyqt
Beastyqt

Najbolji srpski RTS esportista Aleksandar "Beastyqt" Krstić je postigao ogroman uspeh osvajanjem drugog mesta u Age of Empires IV Golden Ligi što mu je donelo preko 20.000 dolara. Njega je u finalu savladao Francuz Alexis "MarineLorD" Eusebio rezultatom 5-1.

Beastyqt nastavlja da ređa uspehe u Age of Empires IV esportu. Nakon osvajanja velikog N4C turnira gde je u finalu savladao bivšeg Starcraft 2 pro igrača Lee „Leenock“ Dongbyounga 5-1 čime je došao do trofeja i glavne nagrade u iznosu od 30.000 dolara, Beastyqt ponovo stiže do finala velikog turnira.

Golden League je okupio 64 najbolja AoE IV igrača koja su se borila za ukupan nagradni fond od 125.000 dolara. Beastyqt zauzima drugo mesto u glavnoj grupnoj fazi koja se sastojala iz tri različita dela, da bi potom zauzeo i prvo mesto u grupi B tokom elitne plejof faze ostvarivši maksimalni 3-0 učinak.

U polufinalu dolazi do ubedljive 4-1 pobede protiv kanadskog igrača koji je igrao pod nadimkom 1puppypaw, dok je MarineLorD u derbiju savladao iskusnog Danca Orjana „TheViper“ Larsena.

Veliko finale se igralo na pet dobijenih partija. Beastyqt je poveo igrajući Mongole protiv Abasidske dinastije na mapi Dry Arabia, ali nakon toga MarineLorD preuzima kontrolu nad mečom i sa pet uzastopnih trijumfa stiže do titule. U preostalim partijama Beastyqt je igrao Delhijski sultanat, Francusku, Sveto rimsko carstvo, Kinu i Rusiju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!