Održan esport trofej Beograda

LINK eSports
LINK eSports

Udruženje studenata LINK eSports je održalo Olimpijski dan u Palati Beograd u okviru manifestacije eTrofej Beograda.

Udruženje LINK eSports je deo LINK obrazovne alijanse studenata i đaka Savremene gimnazije, Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS, International School, Visoke škole za informacione tehnologije – ITS i Fakulteta savremenih umetnosti. Njihov esport ogranak je formiran radi popularizovanja kompetitivnog gejminga na ovim prostorima, a tokom manifestacije su predstavili svoje buduće ciljeve koji uključuju formiranje takmičarskih timova.

Manifestacija je okupila razne esportiste i gejmere sa ovih prostora, uključujući FIFA reprezentativca Srbije Miloša Krunića i Nikolu Aćimovića igrača SIM Racing lige.

Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa menadžerima najpopularnijih esport naslova kao što su LoL, CS:GO, Valorant i FIFA i razmene iskustva u ovoj sve popularnijoj grani industrije zabave.

LINK eSports
LINK eSports

Obeležavanjem Olimpijskog dana LINK eSports je skrenuo pažnju na to da su elektronski sportovi nešto što bi vrlo uskoro moglo da bude budućnost velikih sportskih takmičenja, kao i da žele da mlade esportiste sa ovih prostora upoznaju sa olimpijskim vrednostima.

 

Komentari

Vaš komentar