Embape: Pogodio me Žiruov komentar

Vesti EURO 13. jun 202122:11 > 14. jun 2021 13:45 0 komentara
Catherine Ivill/Getty Images

Francuska će u utorak od 21 časova igrati svoj prvi meč na šampionatu Evrope protiv Nemačke. Aktuelni šampioni sveta su prvi favoriti da dođu do titule.

Međutim, atmosferu u time je malo poremetio Olivije Žiru. Špic Francuske je posle prijateljskog meča protiv Bugarske rekao da ne dobija dovoljno lopti. Na njegove reči je reagovao Kilijan Embape, možda i prva zvezda tima Didijea Dešana.

povezane vesti

Razgovarao sam sa Žiruom. Tačno je da me to pogodilo, ali ne treba tome pridavati veliki značaj. Na istom smo zadatku, da Francuska ostvari što bolji rezultat. To je najvažnije“, rekao je Embape.

Kilijan je rekao da je u svlačionici čestitao Žiruu odličnu partiju, koji je u toku meča zamenio Benzemu.

„Ništa mi nije rekao. Tek posle sam video šta je izjavio. Nije to ništa loše, samo mislim da o tome ne treba da govori javno. Voleo bih da je samo glasniji u svlačionici. Nije nam potrebno da budemo u centru pažnje na taj način“, zaključio je Embape.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)