Kovačić: Maunt i Čilvel mi poželeli sreću

Vesti EURO 11. jun 202117:43 > 19:57 0 komentara
Mateo Kovačić
Hrvatski nogometni savez

Uoči puta u London pred duel sa Engleskom u prvom meču Evropskog prvenstva, u kampu reprezentacije Hrvatske na pitanja novinara odgovarali su Mateo Kovačić i Dominik Livaković.

„Prva utakmica je veoma bitna, važno je početi turnir pozitivnim rezultatom i nadam se da ćemo ga i ostvariti. Iskustva sa Englezima su mi dobra i nadam se da će tako i ostati“, poručio je između ostalog Dominik Livaković.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.

Mateo Kovačić ima i direktnija saznanja o reprezentaciji Engleske:

„Sigurno nas očekuje teška utakmica, znamo koliko su Englezi mladi, dorbi, brzi, agresivni. Navijači od njih očekuju puno, ali mi se dobro pripremamo. Čuo sam se i sa Mauntom i Čilvelom, poželeli su mu sreću“, rekao je Mateo Kovačić.

„Vidim da je glavna tema njihov vezni red, ali imaju i dobru odbranu i dobar napad. Tu je Maunt, Rajs, ima ih još, kvalitetni su. Ali i mi imamo odlične igrače, čeka nas borba u srednjem redu, ali spremni smo“, dodao je Kovačić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!