Levandovski: Dao bih sve golove za prolaz u osminu finala

Vesti EURO 24. jun 20210:10 > 12:49 0 komentara
Poland's Robert Lewandowski looks dejected with Sweden's Sebastian Larsson euro 2020 Levandovski Larson
REUTERS/Dmitri Lovetsky

Robert Levandovski kaže da svi njegovi golovi na EURO 2020 nemaju vrednost, jer Poljska nije uspela da se plasira u nokaut fazu.

Povezane vesti

Poljaci su u trećem odlučujućem meču u grupi poražni od Šveđana sa 3:2 i ispali iz daljeg takmičenja. Levandovski je postigao oba gola za Poljsku na tom meču. Ukupno tri na EURO 2020, uz onaj protiv Španije.

Činjenica da je ovo moj najbolji EURO jer sam postigao tri gola nimalo me ne teši. Sve ove golove bih dao za prolaz u osminu finala. Mislim da je ovaj tim zaslužio više – možda ne i aplauz, jer smo ispali, ali za sve što smo ovde dali, nagrada je premala“, rekao je Robert Levandovski.

Golgeter Bajerna smatra da je Poljskoj za prolaz nedostajalo i malo sreće.

Nismo imali sreće na ovom turniru. Imali smo mnogo prilika da postignemo gol, ali nismo bili efikasni. I ja sam pogađao prečku. Opet, naši rivali su ponekad davali golove iz polušansi. Posle svega, tužni smo i razočarani. Možda nam je nekako nedostajao kvalitet, ali dali smo sve što smo imali„, smatra Robert Levandovski.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)