Jović: Real se pita

Bundesliga 9. apr 20219:56 > 10:11 2 komentara
REUTERS/Ina Fassbender

Luka Jović se u poslednjih nekoliko kola ustalio u startnoj postavi Ajntrahta iz Frankfurta. Srpski reprezentativac daje svoj doprinos odličnim rezultatima tima u Bundesligi, koji je blizu plasmana u Ligu šampiona.

U Nemačku je stigao na pozajmicu u januaru iz Real Madrida. Na kraju sezone će morati da se vrati u glavni grad Španije. Ugovorom je vezan za „kraljevski klub“ do 2025. godine. Nije mogao ništa da kaže o mogućnosti da trajno ostane u Frankfurtu.

povezane vesti

Svi znaju da sam igrač Reala. Za sve se oni pitaju. Jasno vam je da ne mogu ništa konkretno da govorim o mojoj fudbalskoj budućnosti dok ne obavim razgovore u Madridu“, rekao je srpski špic za Bild.

U ovoj sezoni nije dobijao mnogo šansi u Madridu. Zbog toga je odlučio da dođe na pozajmicu u Ajntraht, klub iz koga je i otišao u Real.

Za sada nam dobro ide. Radim sve da pomognem timu da izbori mesto, koje će nas sledeće godine odvesti u Ligu šampiona“.

Od dolaska u Frankfurt, Luka je odigrao 12 mečeva i postigao tri gola. Kaže da je imao unosnije ponude drugih klubova da dođe na pozajmicu.

Ajntraht je poseban klub za mene. Ovde sam i pre odlaska u Madrid proveo divne godine. U Frankfurtu imam sve što mi je potrebno“, rekao je Jović.

Komentari (2)

Vidi sve komentare