Pavlović Bajernov do 2029. godine

Bundesliga 16. jun 202413:47 0 komentara
Aleksandar Pavlović (Bajern) Aleksandar Pavlovic of Bayern Munich celebrates victory in the UEFA Champions League 2023/24 round of 16 second leg match between FC Bayern München and SS Lazio at Allianz Arena on March 05, 2024 in Munich, Germany. FC Bayern München v SS Lazio: Round of 16 Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Getty Images) - Aleksandar Pavlović (Bajern)

Nemački reprezentativac i fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović produžio je ugovor sa minhenskim klubom do leta 2029. godine.

„Oseti pobedu“

On je zbog problema sa krajnicima propustio Evropsko prvenstvo koje se upravo održava u Nemačkoj, ali ga to nije sprečilo da potpiše novi ugovor sa bavarskim klubom.

„Nažalost, ova upala krajnika mi je uskratila san da igram na Evropskom prvenstvu na domaćem terenu, što je veoma razočaravajuće – ali ja sam oduševljen što je moj ugovor sa Bajernom produžen do 2029. To pokazuje da klub ima poverenja u mene, koji sam nestrpljiv da vratim. Bajern je moj dom. Ponosan sam, srećan i zahvalan, želim da osvajam trofeje sa timom i da nastavim svoj lični razvoj“, rekao je Pavlović za klupski sajt.

Za tim iz Minhena odigrao je 22 meča i postigao je dva gola.

Winnerbet EURO 2024 promo
SK

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!