Tuhel o odbrani Bajerna: Kao harakiri!

Bundesliga 2. mar 202413:04 1 komentar
Tomas Tuhel
REUTERS/Angelika Warmuth

Još jedan kiks Bajerna u Bundesligi naterao je Tomasa Tuhela, glavnog trenera Bavaraca, da poveže najnoviji kolaps svoje odbrane sa tradicionalnim ritualnim činom samoubistva kod samuraja.

Direktan prenos svih utakmica koje donosi Bundesliga očekuje vas na kanalu Sport klub, SBB mreži i EON platformi.

Bavarci su remizirali na gostovanju Frajburgu 2:2 i sa utakcmimom više imaju sedam bodova manje od ekipe koja ove sezone još ne zna za poraz.

Bundesliga:

“Bili smo potpuno bez strukture i totalno nedisciplinovani. Veoma smo loše krenuli i prosto smo pozivali rivala da napravi kontranapade. Niko nije predviđao kada počinje proces tranzicije. Jasno je bilo da smo morali da igramo sa drugačijom emocijom i drugačijom vrstom odlučnosti”, rekao je Tomas Tuhel.

“Ponekad smo u odbrani pravili harakiri! Imali smo faze u kojima je naš centralni bek bio iza ‘fulbeka’. Radili smo stvari koje nikada nismo radili na treninzima, čak nismo ni pričali o tome. Stajali smo na terenu kao da je 85. minut, a gubili smo 1:0. Drugo poluvreme je bilo okej, ali prvo je jednostavno bilo nedovoljno ako neko želi da pobeđuje. Jednostavno, razlika u nastupu u dva poluvremena bila je prevelika da bismo došli do tri boda”, izjavio je trener Bajerna.

Bavarci u sledećem kolu dočekuju Majnc, a Frajburg gostuje u Bohumu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare